Algemene voorwaarden

Bestellingen
Op onze leveranties aan onderwijsinstellingen en particulieren zijn onze leveringsvoorwaarden van toepassing. Deze zijn gedeponeerd bij de Kamers van Koophandel te Groningen en Utrecht. Wij zenden ze u op verzoek toe. Door uw bestelling geeft u te kennen dat u met de leverings- en betalingsvoorwaarden akkoord gaat.

 

Prijzen
Alle prijzen zijn geldig van 1 januari 2015 tot en met 31 december 2015. Oude prijsoverzichten komen met deze catalogus te vervallen. Prijzen zijn in euro's en inclusief BTW. De vermelde prijzen zijn onder voorbehoud. Aan prijsinformatie of overige informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

 

Levertijd
De gemiddelde levertijd is ongeveer 3 tot 5 werkdagen. Voorwaarde is wel dat een product op voorraad is. In het hoogseizoen (net voor én na de zomervakanties) kan de levertijd door de grote drukte oplopen. Wij vragen hiervoor uw begrip. Natuurlijk doen wij er alles aan om uw bestelling snel af te handelen.

 

Verzendkosten
Heeft u vragen over onze verzendkostgen, neem dan contact op met de klantenservice.

Betaling
Bij de bestelling ontvangt u een factuur. U dient deze binnen 14 dagen na de factuurdatum te voldoen. Bestelling niet naar wens? Ga naar Mijn Noordhoff. U kunt daar uw klacht doorgeven of contact opnemen met onze klantservice.

Retouren

Download hier het retourformulier.

Nalevering
Is een uitgave nog niet leverbaar, dan houden wij deze in nota. Op de factuur staat achter de bewuste titel 'volgt', zo mogelijk met de verschijningsdatum. U ontvangt de uitgave na verschijning, tenzij u de bestelling annuleert.


Beperkt leverbaar
Een titel waarvan is aangegeven dat die 'beperkt leverbaar' is, is leverbaar zolang de voorraad strekt.